S2 Joinery

52 80 57 82

Kundeservice

Prisgaranti

Bedste pris i DK

Trustpilot - Kunderne elsker os for vores høje præmier på bilskrot
  • Prisgaranti - Bedste pris i DK
  • Højeste skrotpræmie
  • Vi afregner på stedet
  • Op til 60.000 kr. i skrotpræmie

Hvem er vi?

Bare Danmarks bedste skrotforhandler!

Om os

Skrotland er en virksomhed med 20 års erfaring og et bæredygtigt mindset.

Vi går aldrig på kompromis med vores værdi om miljøansvar eller med vores mission om at gøre bæredygtig skrothandel gnidningsfrit og nemt for dig!

Flytning af en Volvo

Og, hvordan gør vi så det?

Det gør vi ved 4 simple principper

Vi stiller prisgaranti

Vi giver Danmarks højeste skrotpræmie på din bil! (Ps. når vi giver et tilbud, så lover vi, at det holder fra start til slut dvs. der er ingen skjulte gebyrer eller udgifter)

Vi prismatcher

Vi matcher alle vores konkurrenters priser med et endnu bedre tilbud på din bil!

Vi tilpasser os dig

Vi kan afhente din skrotbil på hele Sjælland i tidsrummet 08.00 – 22.00 alle ugens dage – og du vælger selv, hvordan du vil have dine penge udbetalt.

Vi respekterer din tid

Alle henvendelser besvares altid inden for 1 time i tidsrummet 08.00 – 22.00.

Det kan næppe gøres nemmere!

 Skrotland dækker hele Sjælland. Og, du kan få din pengepræmie samme dag, vi modtager din skrotbil. Desuden sørger vi for at afmelde din bil hos Motorregistret og indsende skrotningsattesten.

Ring til os på telefon + 45 52805782, send en mail til kontakt@skrotland.dk eller brug vores kontaktformular, så kan vi aftale nærmere, og hurtigt få sendt din bil til skrot.

VISION

Vi stræber efter at motivere køretøjsindehavere til at tænke bæredygtigt gennem priser og totalløsninger, der gør miljøvenlig bilskrot attraktivt og nemt.

MISSION

Vores mission er, at gøre bæredygtig bilskrot så nemt og hurtigt som muligt. Det gør vi ved, at stille prisgaranti med prismatch og at sikre en tilbuds-, afhentnings- og betalingsproces, der er så hurtig og simpel, at vores kunder inden for få timer kan stå med markedets bedste skrotpræmie i lommen. Det er noget, der motiverer!

VÆRDIER

Vi tager ansvar
Vi står ved vores ansvar for at passe på miljøet, naturen og grundvandet

Vi praktiserer principperne for bæredygtig skrotning strengt. Det vil sige, at vi følger alle miljøkrav til ophugning af skrotbiler strengt, og kun samarbejder med miljøgodkendte og autoriseret parter, der deler vores ambitioner og følger alle initiativer til miljømæssige forbedringer.

Vi gør det nemt – på effektiv vis!
Vi driver vores virksomhed effektivt til kundens favør

Når vi er effektive og omkostningsbevidste, kan vi tilbyde de bedste skrotpræmier, uden at gå på kompromis med vores service eller vores kunders bekvemmelighed. Vi prøver altid at være så hurtige og fleksible som muligt på tidspunkter, afhentning, steder og betaling. Det er bare en af vores veje til at gøre det let for vores kunder at tage det bæredygtige valg.

Vi har benzin i blodet – og det mærkes!
Vi går til alle opgaver med omhyggelighed

Mange siger, at deres hjerter banker for biler. Men i Skrotland flyder benzinen i vores årer, og det kan mærkes, når vi arbejder! Selv om en bil betragtes som skrot, går vi altid til vores arbejde med omsorg for bilen.

Vores kunder siger 

Ringede til dem, og fik aftalt en rimelig pris for min gamle bil. De kom og hentede bilen og afmeldte den samme dag med kvittering for afmelding. God service og oplevelse i forhold til den behandling, jeg fik i et andet firma 2 år tidligere. Er meget tilfreds, og ville med 100 % sikkerhed anbefale Skrotland til andre.

- Emma Andreason

SteamFoss - Trustpilot

 

God og hurtig service fik en fair pris. Takker Emil for god service

- Theis Jensen

SteamFoss - Trustpilot

 

Super god oplevelse og meget professionelt personale 👍

- Kevin Westergaard

SteamFoss - Trustpilot

 

Det gik stærkt, og det er den hurtigste service, jeg har oplevet.

- Jens

SteamFoss - Trustpilot

 

Super service og hurtig afhentning. Pengene kom ind på min konto ved afhentning. Vil klart anbefale firmaet til andre.

- Kjerim

SteamFoss - Trustpilot