S2 Joinery

52 80 57 82

Kundeservice

Prisgaranti

Bedste pris i DK

Trustpilot - Kunderne elsker os for vores høje præmier på bilskrot
  • Prisgaranti - Bedste pris i DK
  • Højeste skrotpræmie
  • Vi afregner på stedet
  • Op til 60.000 kr. i skrotpræmie

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål til Skrotland.

Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at kontakte os alle ugens dage fra kl. 8.00 til 22.00.

Ring på telefon +45 52805782 eller skriv til kontakt@skrotland.dk

Hvornår skal man skotte sin bil?

Biler er uden tvivl en vigtig følgesvend for de fleste af os. Desværre kommer der et tidspunkt, hvor vi er nødt til at skille os af med dem.

I Danmark har du pligt til at sørge for, at din bil skrottes miljømæssigt forsvarligt, når den ikke længere er egnet til at køre på de danske veje. Det gælder f.eks. hvis:
– Bilen er blevet totalskadet.
– Bilen kræver istandsættelse, men ikke længere er værd at reparere
– Bilen ikke længere er i brug og falder hen
– Bilen ikke kan gå gennem syn

Hvilke biler køber Skrotland?

Hos Skrotland tager vi imod alle biler uanset mærke, model, årgang og om det er en dieselbil eller benzinbil. Det hele kan bruges – alt fra fra ny til gammel og slidt til rusten! Din bil behøver ikke engang at kunne starte eller køre!

De eneste krav vi stiller er, at:

1) Din bil vejer max 3,5 tons (dvs er en personbil eller mindre varebil)
2) Din bil er dansk registreret
3) Din bil er hel og komplet
4) Du er den sidste indregistrerede ejer af bilen.

Hvis du er i tvivl, om din bil kan skrottes hos os, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon + 45 52805782 eller skrive til kontakt@skrotland.dk. Vi giver svar inden for 1 time.

Hvad er skrotpræmien for biler?

Staten giver en skrotpræmie på ca. kr 2200,- for alle personbiler og varevogne op til 3,5 tons. Det er uanset, om de kører på benzin eller diesel. Skrotpræmier hos Skrotland er væsentligt højere. Det skyldes, at vi fokuserer på genbrug, så din bil eller bils reservedele kan få nyt liv til glæde for både din pengepung og miljøet.

Vi giver gennemsnitligt op til 40 % mere end vores konkurrenter. Vores pengepræmie er pt på mindst kr 3500,-

Ønsker du, at finde ud af hvad skrotpræmien er for netop din bil? Tag kontakt til Skrotland på telefon +45 52805782, skriv til kontakt@skrotland.dk eller udfyld vores kontaktformular. Du modtager et uforpligtende pristilbud inden for 1 time!

Hvor får jeg mest for at skrotte min bil?

Du ved sikkert, at du kan få skrotningsgodtgørelse af staten. Hvad du måske ikke ved er, at skrotforhandlere oftest giver højere skrotpræmier, såfremt din skrotbil har reservedele der kan genbruges og videresælges.

Hos Skrotland kan du trygt regne med, at du får Danmarks bedste skrotpræmie! Vi stiller nemlig prisgaranti og vi prismatcher! Det betyder, at hvis du mod vores forventning får et godt tilbud på samme service hos en af vores konkurrenter på Sjælland, så står vi klar til at matche eller give et endnu bedre tilbud indenfor 1 time.

Hvad bestemmer størrelsen på min bils skrotpris?

Din skrotpræmie bestemmes af din bils alder, stand og de aktuelle jern-, stål-, aluminium- og kobberpriser.

Du ved sikkert, at priserne på metaller varierer fra dag til dag. Men når Skrotland har givet dig et tilbud, kan du regne 100% med, at vores pris på din skrotbil står ved, uanset om metalpriserne skulle ændre sig efterfølgende.

Hvor afhenter Skrotland skrotbiler? Og hvor ofte?

Vi dækker hele Sjælland, og har fleksible muligheder for afhentning alle ugens dage i tidsrummet 08.00 – 22.00.

Hvad skal jeg have klar, når jeg skal skrotte min bil?
Det eneste du skal have klar ved afhentning er gyldigt ID, bilnøglerne til skrotbilen, registreringsattesten, skrotningsattesten og den underskrevne skrotningsaftale. Så klarer vi resten!
Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har min bils registreringsattest?
Det er ikke noget problem! Du kan bestille en ny registreringsattest i Motorregistret på Skats hjemmeside skat.dk.
Kan jeg skrotte en bil uden nummerplader?

Selvom du har afmeldt din skrotbil hos Motorregistret, og måske endda har afleveret de gamle nummerplader til Skat, så kan du sagtens få skrotpræmie hos Skrotland.

Det betyder blot, at du skal lave en aftale med os om, at vi skal afhente bilen, da den ikke længere må færdes på danske veje (heller ikke selvom det “bare” er for at køre den til os). Lad os komme og hente den.

Alt du skal have klar er bilens originale registreringsattest, bilens nøgler samt gyldigt ID.

Hvordan får jeg min skrotpræmie udbetalt?

Hos Skrotland kan vi udbetale din skrotpræmie samme dag, som vi overtager din skrotbil og får de obligatoriske dokumenter. Du kan få pengene udbetalt kontant på stedet eller få dem bankoverført. Det er op til dig!

Hvad sker der med mit køretøj, når det er skrottet?

Hos skrotland.dk sætter vi en ære i genbrug og at passe på vores natur!

Når vi har modtaget eller afhentet din bil, undersøger vi den grundigt, så vi kan identificere alle de reservedele og materialer, der kan genbruges og videresælges.

Når det er gjort, fjerner vi bilens miljøskadelige væsker (benzin, olie m.v.) og andre miljøfarlige komponenter (batterier, sprængladninger i airbags o.s.v.). Dernæst afmonteres de reservedele og komponenter, der er i fin stand og kan genbruges til glæde for miljøet og andre bilejere.

Først når vi er sikre på, at der ikke er flere brugbare dele, bliver bilen ophugget, knust og findelt, så metaller og andre dele kan genanvendes på anden vis. Restproduktet indeholder altså tilnærmelsesvist kun jern til omsmeltning.

Det kalder vi bæredygtig skrotning!

Hvordan behandler i mine personlige oplysninger?
Dine kontaktoplysninger bruges udelukkende til at udfylde ansøgningen og behandle sagen.

Vi videregiver ikke oplysninger til 3. part og sletter dine oplysninger senest 14 dage efter at ansøgningen er færdigbehandlet og du har modtaget Danmarks bedste skrotpræmie på din bil af Skrotland.